Konkurrencebetingelser for sociale medier

For alle konkurrencer på Aars Handel’s Facebookside og Instagram profil gælder følgende betingelser:

Hvordan deltager du?

Du deltager i vores konkurrencer ved at ”synes godt om” opslaget på vores side og i nogle tilfælde ved også at besvare korrekt på spørgsmålet i opslaget. Det er ikke et krav, at du ”tagger” andre personer eller deler opslaget.

Når du ”synes godt om” et opslag, accepterer du samtidig, at vi må kontakte dig, hvis du er den heldige vinder af en konkurrence.

Hvem kan deltage?

Du kan deltage i vores konkurrencer, når du er bosiddende i Danmark og er fyldt 13 år med mindre andet er nævnt.
Vores konkurrencer er gældende i de perioder, som angives i de enkelte opslag, og konkurrencerne er ikke købsbetingede.

Ansatte hos Aars Handelsstandsforening og Aars Handel eller medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencer men må naturligvis gerne ”synes godt om” og dele opslagene.

Vinderen:

Umiddelbart efter konkurrencens afslutning udtrækker vi en vinder. Vinderen udtrækkes tilfældigt blandt alle, der har deltaget i konkurrencen, med mindre andet er nævnt.

Vinderen bliver offentliggjort i en kommentar til opslaget, og vi prøver desuden at tagge vinderen i vores kommentar, såfremt vinderens privatindstillinger tillader det.

Vi forsøger at kontakte vinderen tre gange, hvor vi opfordrer til at sende os en privat besked eller en e-mail med de kontaktoplysninger, som vi har brug for. Hvis ikke vi hører fra vinderen efter tredje kontaktforsøg, udtrækker vi en ny vinder af konkurrencen.

Navnene på vindere af vores konkurrencer bliver offentliggjort på vores Facebookside eller Instagram profil alt efter hvor konkurrencen kører.

Værd at vide?

Vi forbeholder os retten til at ændre i konkurrencers vilkår og stoppe konkurrencer uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder vi os ligeledes ret til at ekskludere deltagere fra konkurrencer uden varsel.

Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter, og der er betalt præmieafgift.

Vi benytter kun de oplyste kontaktoplysninger til at give dig besked, såfremt du vinder en af vores konkurrencer.

Facebook er ikke på nogen måde involveret i konkurrencen, hverken i form af administration, sponsorat eller på anden vis.

Hvis du har spørgsmål til vores konkurrencer eller øvrige opslag på vores Facebookside og Instagram profil, er du velkommen til at skrive til os på Facebook eller sende en mail til mail@aarshandel.dk.