Aars Knækker Cancer

I forbindelse med Knæk Cancer-kampagnen har den lokale borger, Gregers Haislund fra Hvidt & Frit, udviklet idéen til kampagnen ”Aars Knækker Cancer”.

Aars Knækker Cancer handler om, at Aars’ borgere, butikker og erhvervsdrivende går sammen om at skrabe et massivt beløb ind til Knæk Cancer sagen. På denne måde er det ikke kommercielt og handler derfor ikke om promovering af butikkerne og de erhvervsdrivende. Det handler derimod om Aars, der står sammen som by og involverer alle, og DU kan også være med.

Deltag aktivt i kampen mod kræft

Der bliver mange aktiviteter, som du kan deltage i for at støtte Knæk Cancer. Du har blandt andet mulighed for at deltage i et lotteri om fantastiske og flotte præmier, der uddeles af de lokale butikker og erhvervsdrivende. Tanken bag dette lotteri består i at du skal knække et rør for at se, om røret gemmer på en præmie. Disse kan købes i byens lokale butikker.

Derudover kan du tage et billede ved selfie-boksen forskellige steder i byen, og lægge det op på de sociale medier med hashtagget #aarsknækkercancer, så budskabet kan nå endnu længere ud. Selfie-boksen vil stå ved butikken Skøn Krop til Halloween By Night.

Danmarks største Knæk Cancer blomst

Dette event gemmer på flere gode oplevelser som missionen om at lave Danmarks største Knæk Cancer blomst. Her får vi har brug for din hjælp til at danne blomsten, som laves ud af sorte og røde personbiler. Dette vil tage plads på Vesthimmerland Flyveplads fredag d. 12. oktober 2018 kl.15. Her vil en drone desuden tage billeder af den gigantiske blomst, og faldskærmsudspringere vil filme blomsten hele vejen nedad. Hvis du vil være med til dette, skal du møde op kl. 13.30 og være klar til at danne blomsten kl. 15. Du kan tilmelde dig denne begivenhed ved at følge linket https://www.facebook.com/events/813901222334399/ og trykke “Deltager” eller ved at ringe til Søren Rigborg, Aars Handel, på nummeret: 21968888.

Overskuddet fra donationerne går ubeskåret til Knæk Cancer

Overskuddet fra den totale donation vil gå udelukkende til det gode formål i kampen mod kræft, hvor det samlede beløb bliver overrakt, når TV2 afholder indsamlingsshowet lørdag d. 27. oktober 2018.

Vil du se mere omkring denne Aars Knækker Cancer, så følg med på Facebook siden Aars Knækker Cancer og se hvad der er i vente.

Hjælp os med at støtte op om den gode sag!