Aars får en ny handelsmulighed fra mandag i uge 17. voresaars.dk hedder en ny portal, hvor medlemsbutikkerne under Aars Handelsstandsforening får mulighed for at tilbyde deres varer online for kunderne.

Aars Handelsstandsforening har i tæt samarbejde med Projekt GIB fået oprettet portalen, som også benyttes af andre handelsbyer i Danmark.

Ønsker at hjælpe butikker med online salg
Detailhandelsudvikler i Aars Søren Rigborg understreger, at man fra Handelsstandsforeningens og Projekt GIB’s side ønsker at hjælpe butikkerne i gang med nethandel i den nuværende situation, hvor mange ikke oplever den samme kundestrøm i butikkerne. Især de butikker, som ikke i forvejen har en webbutik, kan opnå store fordele med den nye portal.
– Det her initiativ redder ikke butikkerne og skaber ikke hele den manglende omsætning, men det er bedre at gøre noget end slet ikke at gøre noget, siger Søren Rigborg om initiativet.

Mange af butikkerne ligger netop nu inde med store mængder nye varer, og der kommer hele tiden nye varer til – sommerkollektionerne er jo på vej ud i tøjbutikkerne. Men portalen rummer også mange andre varer som bl.a. vin, brugskunst, sko, tasker og meget mere og vil løbende blive opdateret.

Handelsstandsforeningen sørger for udbringning i postnummer 9600
Når kunder har bestilt de varer, de ønsker at købe, er det Handelsstandsforeningen der står for udbringning i lokalområdet. Bestiller man udenfor lokalområdet kan man afhente varerne i butikken eller lave en aftale med butikken om levering.

Hver butik har mulighed for at være online med op mod 15 varer ad gangen på portalen. De bestemmer selv, hvor meget de vil skifte ud. Og bestiller kunden inden kl. 12 vil varerne med stor sandsynlighed blive leveret hjem samme dag eller dagen efter.

Se det store udvalg på voresaars.dk